Vrijdag 13 April

Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20

Martin Harley

Sliding Guitar

Martin Harley is een  wereldwijd bekende en zeer getalenteerde akoestische blues- en roots-gitarist èn singer-songwriter die net zijn zevende plaat  “Static in the Wires” uit heeft. Op dit laatste studio-album, dat in Nashville werd opgenomen, speelt hij samen met o.a. Daniel Kimbro, Jerry Douglas (die liefst 14 Grammy’s won) en Micah Hulsher van Alabama Shakes.
Harley speelt op een 100-jaar oude Weissenborn (een Hawaïaanse akoestische slidegitaar) en brengt live een mix van blues, Americana en folk. Hij trad wereldwijd op op de meest gerenommeerde blues-, folk-, bluegrass- en roots-festivals zoals het Music City Roots festival in Nashville, waar hij de hoofdact was, het Edmonton Folk Festival, het New Orleans Jazz Fest,…  en deed de voorprogramma’s van bekende namen zoals Bruce Hornsby en Joe Bonamassa.
Door de  kwaliteitsvolle muziekpers en in gerenommeerde magazines (Gitarist Magazine, Roots Magazine) wordt hij onder meer beschreven als “de beste Weissenborn-speler in het Verenigd Koninkrijk”,  “de meester van de slidegitaar bij uitstek” of simpelweg als “een ongelooflijk fantastische live act”.
Deze rasartiest komt solo naar Arscene voor een onvergetelijk concert. Het mag dus duidelijk zijn dat dit een niet-te-missen optreden wordt voor elke blues- en roots-liefhebber, slidegitaar-fan en bij uitbreiding elke rechtgeaarde Arscene-ganger.

Meer info vind je op :
www.midnightmango.co.uk/martin-harley/