Zaterdag 20 November

Deuren: 15u30, voorstelling: 16u00

Meneer Zee - 16h00

Vieze, vuile trollenverhalen

Meneer Zee haalde verhalen uit de donkere bossen van het Scandinavische noorden.
Onder het gedonder van nietsontziende orkanen kauwde hij vieze, vuile trollenverhalen.
En onder het gekraak en gepiep van een verder zeer melodieus harmonium – een soort pedaalorgel met streken – zal hij die hij in de krochten van Arscene van zijn atletische tong laten rollen. Jullie zullen huiveren en bibberen en gibberen wanneer jullie oog in oog staan met deze walgelijke gedrochten, trollen genaamd. Eenmaal in de greep van hun versmachtende blik, verderfelijke adem en onvermijdelijke vliegenzwermen zullen jullie, toehoorders, niet rusten vooraleer de dramatische ontknopingen zich op jullie denkbeeldig netvlies hebben afgespeeld. De spanning zal te snijden zijn als dikke, bloederige biefstukken. En zwetend, puffend, maar vervuld van deze hartige verhalen zullen jullie huiswaarts keren. Dat is beloofd.

Praktisch:
Er zijn 2 voorstellingen, om 13u45 en om 16u00. Selecteer de gewenste voorstelling bij de reservatie. Om alles in goede banen te kunnen leiden, vragen we om een half uur vooraf aan te komen.
Indien je als ouder de voorstelling zelf niet bijwoont, kan je na de eerste voorstelling jouw kinderen komen ophalen tussen 14u45 en 15u30.
Wie zich inschreef voor de 2e voorstelling kan z’n kinderen komen ophalen tussen 17u00 en 17u45. In de toegangsprijs is een pannenkoek en een drankje inbegrepen. De kinderen hebben keuze tussen chocomelk, een yoghurtdrankje, fruitsap, cola, icetea, water of limonade.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Spel: Jan De Maeyer, Raf Druwé
Duur: 50 minuten

Meer info: https://www.meneerzee.be

De voorstelling was bij het afsluiten van de on-line reservaties nog niet uitverkocht
We raden je aan een mail te sturen naar info@arscene.be of langs te komen bij het openen van de deuren.